ACTIVITATI COPII


CALENDAR

LuniMartiMiercuriJoiVineriSambata

Dans modern copii

16:00 – 17:20

Sala de aerobic

Dans modern copii

16:00 – 17:20

Sala de aerobic

KickBoxing copii

17:30 – 18:20

Sala de arte martiale

Karate – Gr.mare

18:00 – 19:00

Sala de arte martiale

Dans modern: 4-6 ani

17:30 – 18:20

Sala de aerobic

Karate – Gr. Mare

18:00 – 19:00

Sala de arte martiale

Dans modern: 4-6 ani

17:30 – 18:20

Sala de aerobic

Karate – Gr. Mica

19:00 – 20:00

Sala de arte martiale

KickBoxing copii

17:45 – 18:35

Sala de arte martiale

Karate – Gr. Mica

19:00 – 20:00

Sala de arte martiale

DANS MODERN

Dansul modern este un stil de dans necunoscut la noi în țară, chiar și pentru cei din sfera dansului cărora li se pare o noțiune destul de vagă. Acesta apare chiar la începutul secolului XX, aproape concomitent în Statele Unite, datorită Isadorei Duncan, lui Loie Fuller, Ruth Saint Denis și în Germania, odată cu Rudolf von Laban și Mary Wigman.

Folosind cele mai distractive moduri de descărcare prin ritm și mișcare a sentimentelor și trăirilor, cursurile de dans se adresează tuturor, de la dansatorul care își dorește performanța, la cursanții care doresc să danseze pur și simplu pentru distracție și recreere. Timp de două ore, cursanții beneficiază de programul complex, ce cuprinde: exerciții pentru flexibilitate și mobilitate, elemente de bază de gimnastică, exerciții pentru îmbunătățirea ținutei și, bineînțeles, coregrafii variate.

Cum îi ajută dansul pe copii?

În primul rând, le întărește musculatura și îmbunătățește postura. Din punct de vedere emoțional, dansul înlătură timiditatea, copiii recunosc apartenența la un grup, le insuflă disciplina, iar toate acestea se fac într-un mediu controlat, dar creativ. Dansatorul Broadway, coregraful si instructorul fitness Joseph Corella spune că latura artistică a dansului oferă copiilor posibilitatea de a învăța să vorbească o altă limba: limba mișcării.

 


KARATE

Sportul karate ajută la o dezvoltare armonioasă a copilului, dobândirea unor calităţi şi aptitudini ce ţin de respect, încredere în sine, curaj, învingerea timidităţii, disciplină, competitivitate şi non violenţă.

În ce constă cursul de karate: inițiere în autoapărare, competiții și medalii, jocuri, examene de centură, stagii, cantonamente. Durata unui antrenament este de o oră, de două ori pe săptămȃnă.

Antrenor: Andrescu Florentina Mădălina, centura neagră 1 DAN.

Experiență profesională

Diplomă Instructor Sportiv disciplina Karate modern acordată de Centru Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor, an 2015.

Titulatura de Maestru Emerit al Sportului, Ramura de sport karate acordată de către Ministerului Tineretului și Sportului, an 2015.

Absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, an 2019.

Motto-uri: “Karate pentru educația copilului tău” și  “Minte sănătoasă în corp sănătos!”

Pentru o bună organizare și rezultate optime vârsta copiilor trebuie să fie între 6 și 12 ani.KICKBOXING

Cursurile noastre de kickboxing pentru copii sunt o oportunitate excelentă pentru a-și dezvolta abilitățile fizice și mentale, într-un mediu sigur și distractiv. Copiii vor învăța tehnici de kickboxing, cum ar fi lovituri cu mâna și piciorul, blocaje și apărare, în timp ce își îmbunătățesc coordonarea, forța și flexibilitatea.

Pe lângă aspectele tehnice ale kickboxing-ului, cursurile noastre vor încuraja și dezvoltarea calităților precum disciplina, respectul, încrederea în sine și în ceilalți. Copiii vor învăța cum să se concentreze și să-și controleze emoțiile, cum să lucreze în echipă și să respecte regulile și standardele de comportament.

Cursurile noastre de kickboxing pentru copii sunt adaptate vârstei și nivelului de abilități al fiecărui copil, astfel încât fiecare copil să se poată simți confortabil și să învețe într-un ritm potrivit. Instructorii noștri calificați au experiența și abilitățile necesare pentru a lucra cu copiii și pentru a le oferi un mediu sigur și plăcut de învățare.

În plus, copiii se pot bucura și de aspectul social al cursurilor noastre de kickboxing, făcând noi prieteni și dezvoltând relații pozitive cu colegii lor de clasă. Kickboxing-ul poate fi o modalitate excelentă pentru copii de a-și petrece timpul liber, de a-și construi încrederea și de a-și dezvolta abilitățile fizice și mentale, într-un mod distractiv și interesant.