REGULI GENERALE

 1. Accesul in Complexurile Sabri Groove Fitness & SPA nu este permis persoanelor aflate sub influenta alcoolului sau drogurilor, stimulentelor, sedativelor/substanțelor halucinogene, substanțelor ilegale sau consumul /comercializarea/vânzarea acestora.
 2. Veti fi rugat sa va acoperiti incaltamintea de strada pe toata durata vizitei dumneavoastra in Complex.
 3. Toti clientii – membri sau invitati – trebuie sa fie inregistrati la receptie la intrarea in Complex. Inscrierea in cadrul clubului se face pe baza cartii de identitatem accesul in club fiind permis numai dupa completarea formularului de inscriere si emiterea cardului de membru, care este strict personal si netransmisibil. Pierderea cardului nu atrage alte obligatii de plata decat suma aferenta reinnoirii cardului titularului in valoare de 20 lei.
 4. Membrii au acces in Complex doar pe baza cardului de membru sau a cartii de identitate, care trebuie prezentat la fiecare vizita in Complex.
 5. În cazul în care membrul refuză sau se află în imposibilitate, indiferent din ce motive, să prezinte cardul de membru la recepţie, conducerea îşi rezervă dreptul de a interzice accesul acestuia în incinta complexului.
 6. Toti invitatii care nu sunt membri ai retelei Sabri Groove Fitness & SPA sunt rugati sa prezinte un act de identitate la intrarea in Complex si sa respecte Regulamentul de ordine interioara. Accesul in incinta clubului al celor care nu sunt titulari de abonament de membru se va face numai dupa achitarea la receptie a contravalorii serviciilor solicitate.
 7. Este INTERZISA utilizarea de care o alta persoana cardul de membru decat titularul. Aceasta actiune conduce la anularea cardului si la retinerea lui la receptia clubului.
 8. Conducerea isi rezerva dreptul de a rezilia contractul de prestari servicii si de a anula cardurile de abonament fara a returna vreo suma acelor clienti care incalca prezentul Regulament de Ordine Interioara, precum si orice modificari ulterioare ale acestuia.
 9. Toti membrii Sabri Groove Fitness & SPA trebuie sa isi dea acordul pentru a fi fotografiati si introdusi in baza noastra de date, in scopul identificarii si utilizarii legitime a cardului de membru.
 10. Toti membrii sunt rugati sa-si depoziteze bunurile in dulapurile din vestiare. Sabri Groove Fitness & SPA nu poate fi facut responsabil pentru bunurile personale din vestiare sau alte zone de antrenament.
 11. Membrii nu vor putea depozita peste noapte obiectele personale in vestiarele clubului.
 12. Sunt interzise fotografierea si filmarea fara aprobarea conducerii Complexului.
 13. Respectati orarul Complexului – este obligatorie parasirea Complexului la ora inchiderii.
 14. Nu este permis accesul in zonele de antrenament dupa ora inchiderii. Posesorii abonamentelor de tip Day Time pot folosi facilitatile noastre in fiecare zi de la ora deschiderii pana la ora 15:00 (ora de plecare nu trebuie sa depaseasca ora 15:00).
 15. Minorii cu varste intre 16 si 18 ani pot achizitiona un abonament doar cu acordul scris al unui parinte sau tutore legal si pot folosi toate facilitatile noastre.
 16. Toti clientii sunt rugati sa se poarte in mod respectuos unii fata de ceilalti pentru a nu provoca situatii neplacute care se pot solda cu daune morale sau fizice (violenta fizica, insulte, afectarea emotionala a altor membri).
 17. Fumatul este interzis in aceasta locatie (inclusiv fumatul cu dispozitive electronice). Va rugam sa respectati toate regulile Complexului.
 18. ATENTIE! Membrilor care efectueaza exercitii cu greutati mari li se recomanda sa solicite sprijinul unui antrenor SABRI GROOVE FITNESS & SPA. Membrii vor pune la locul special destinat, din cadrul salii de antrenament, toate greutatile, precum si orice alte echipamente utilizate in cardul antrenamentului, la incheierea fiecarei sedinte de antrenament.
 19. In scopul mentinerii unui grad inalt de igiena, toti membrii trebuie sa foloseasca, in timpul antrenamentului, prosoapele din dotare si solutiile de curatare puse la dispozitie de sala si sa depoziteze orice deseuri in spatiile special amenajate in accest scop in interiorul salii.
 20.  Membrii sunt obligaţi să poarte echipament sportiv adecvat pe tot parcursul antrenamentului (trening, tricou/maiou, pantaloni scurţi şi pantofi de sport adecvaţi sălilor de antrenament). Membrii vor purta în zona SPA costume de baie adecvate, iar persoanele de sex feminin au obligația de a-și acoperi bustul. Este interzisă intrarea membrilor şi/sau invitaţilor acestora în sălile de antrenament sau în zona de piscină cu pantofi de stradă.
 21. SABRI GROOVE FITNESS & SPA nu va fi responsabil pentru eventualele accidentări sau vătămări de orice natură suferite in incinta complexului. Prestatorul va depune toate diligentele pentru a preveni producerea oricarir evenimente sau situatii de natura a prejudicia clientii complexului SABRI GROOVE FITNESS & SPA.
 22. Participarea la clasele de aerobic si indoor cycling se face DOAR pe baza de programare si pe baza unui abonament. Programarile se pot face si pe toata saptamana in curs doar la clasele ce dispun de locuri libere, la numarul de telefon 0751 595 955.
 23. Anularea unei rezervari se face cu minim 4 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar, sedinta se considera efectuara. Clientele cu 7card care NU anulează rezervarea în timp util, vor plăti o taxă de 21 LEI la următoarea ședință.
 24. Clientii declara implicit, prin folosirea serviciilor oferite de catre complex, ca nu sufera de probleme de sanatate si ca sunt apti din punct de vedere medical pentru folosirea facilitatilor oferite de catre club.
 25. Conducerea complexului poate interzice accesul sau indeparta din club persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membri ai clubului, provoaca daune materiale sau de imagine complexului. In aceste cazuri, conducerea clubului poate dispune de anularea cardului de abonament si rezilierea de plin drept a contractului de abonament, fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.
 26. Complexul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament si se obliga sa aduca la cunostinta clientilor regulamentul in forma actualizata prin afisarea acestuia in interiorul complexului si prin punerea la dispozitie in forma scrisa pe site-ul oficial.
 27. Regulamentul de ordine interioara este obligatoriu pentru orice persoana care beneficiaza de serviciile complexului SABRI GROOVE FITNESS & SPA, clubul rezervandu-si dreptul de a lua orice masuri juste fata de cei care nu il respecta, in conformitate cu prevederile de mai sus.

REGULI ACCES SPA

Accesul in zona SPA se face numai in baza cardului de Membru si doar cu tinuta adecvata: papuci, halat si prosop.
Exista riscul de a aluneca si a cadea. Suprafetele ude pot fi foarte alunecoase. Aveti grija la intrarea si iesirea din SPA.
Hidratarea este foarte importanta: saunele va vor face sa transpirati, deci veti pierde multa apa. Va recomandam sa beti apa inainte de a intra in saune si mai ales dupa.
Daca purtati lentile de contact acestea trebuie scoase inainte de a intra in saune.

REGULI ENDLESS POOL

 1. Dusul este obligatoriu inainte de intrarea in Endless Pool.
 2. Alergarea in zona piscinei si sariturile in apa sunt interzise.
 3. Echipamentul adecvat este obligatoriu.
 4. Nu folositi produse cosmetice (creme, uleiuri de corp, etc.) sau de ingrijire corporala inainte de intrarea in endless pool.
 5. Recomandam cu fermitate purtarea castii de inot.
 6. Sugarii si copiii de varsta mica trebuie intotdeauna sa poarte scutece de inot in Endless Pool.
 7. Papucii si tricoul sunt obligatorii cand parasiti temporar zona Endless Pool.
 8. Semnalati conducerii orice aspect care implica lipsa sigurantei sau incalcarea regulilor din Complex.
 9. Clientii trebuie sa isi asume riscul pentru orice accidentare suferita in timpul utilizarii Endless Pool-ului.
 10. Este interzis accesul persoanelor care sufera de boli contagioase sau episoade de boala infectioasa, precum raceala sau gripa, taieturi, conjunctivita sau orice alta problema de sanatate care poate dauna persoanelor din jur.
 11. Respectati mereu regulile de siguranta in Endless Pool.
 12. Este interzis accesul cu alimente in zona Endless Pool.
 13. Tineti articolele de imbracaminte sau bijuteriile departe de jeturile rotative sau alte componente in miscare.

REGULI JACUZZI

 1. Dusul este obligatoriu inainte de intrarea in Jacuzzi.
 2. Alergarea in zona de Jacuzzi si sariturile in apa sunt interzise.
 3. Echipamentul adecvat este obligatoriu.
 4. Nu folositi produse cosmetice (creme, uleiuri de corp, etc.) sau de ingrijire corporala inainte de intrarea in jacuzzi.
 5. Recomandam cu fermitate purtarea castii de inot.
 6. Sugarii si copiii de varsta mica trebuie intotdeauna sa poarte scutece de inot in Jacuzzi.
 7. Papucii si tricoul sunt obligatorii cand parasiti temporar zona SPA.
 8. Semnalati conducerii orice aspect care implica lipsa sigurantei sau incalcarea regulilor din Complex.
 9. Clientii trebuie sa isi asume riscul pentru orice accidentare suferita in timpul utilizarii zonei SPA.
 10. Este interzis accesul persoanelor care sufera de boli contagioase sau episoade de boala infectioasa, precum raceala sau gripa, taieturi, conjunctivita sau orice alta problema de sanatate care poate dauna persoanelor din jur.
 11. Respectati mereu regulile de siguranta in zona SPA.
 12. Este interzis accesul cu alimente in zona SPA.

REGULI SAUNA FINLANDEZA

 1.  Pentru folosirea SAUNEI este OBLIGATORIU sa dispuneti de papuci si prosop. In caz contrar, este interzis accesul in sauna. Acestea pot fi inchiriare contrar unei sume de 15 lei.
 2. Sauna este destinata persoanelor peste 16 ani.
 3. Clientii folosesc aceasta dotare a Complexului pe propriul risc.
 4. Adresati-va personalului Sabri Groove Fitness & SPA daca aveti nevoie de ajutor.
 5. Recomandam ca sauna sa nu fie utilizata de:
  -Persoane aflate sub observatie medicala sau care sufera de probleme cronice de sanatate;
  -Persoane aflate sub influenta alcoolului, substantelor stimulante sau a medicatiei antidepresive;
  -Copii cu varsta sub 16 ani care nu sunt sub supravegherea unui adult.
 6. Respectati mereu regulile de siguranta si fiti amabili cu cei din jur.
 7. Semnalati conducerii orice aspect care implica lipsa sigurantei.
 8. Nu lasati obiecte personale la uscat in sauna.
 9. Nu folositi produse cosmetice (creme, uleiuri de corp, etc.) sau de ingrijire corporala in sauna.
  Din respect pentru ceilalti oaspeti cat si pentru propria protectie, cei care folosesc sauna sunt rugati sa se aseze pe prosop pentru a evita contactul corpului transpirat cu bancile de lemn; nu recomandam costumul de baie din fibre sintetice; folositi lenjerie de bumbac, in lipsa acesteia un prosop in jurul taliei este obligatoriu.
 10. Papucii si halatele se vor lasa afara, la intrarea in saune.
 11. Sauna este un dispozitiv electric de aceea este interzis sa puneti peste pietre ziare sau orice alt material inflamabil.
 12. Uleiul aromat din sauna se pune numai in apa din vas si aceasta se toarna pe pietre, NICIODATA NU TURNATI ULEI DIRECT PE PIETRE! Solicitati personalului SPA pentru aroma dorita.
 13. Expunerea prelungita in saune poate cauza greata, ameteli si lesin. Timpul rezonabil de folosire a saunelor este de 10 minute si se recomanda a nu se depasi 30 minute.
 14. Specialistii nu recomanda utilizarea saunelor de catre persoanele cu una dintre urmatoarele probleme de sanatate: femeile insarcinate, tensiune arteriala mica sau mare, afectiuni cardiovasculare sau bronhopulmonare severe, sub influenta bauturilor alcoolice, anticoagulantelor, antihistaminicelor, vasoconstrictorilor, vasodilatatorilor, stimulantelor, narcoticelor sau a tranchilizantelor.
 15. Persoanele care simt ameteala sau lesin trebuie sa paraseasca sauna imediat.
 16. Nu utilizati sauna imediat dupa un antrenament intens sau dupa efectuarea unei activitati intense.
 17. toate bijuteriile din metal (aur, argint, etc) trebuie scoase inainte de a intra in sauna, inclusiv lentilele de contact.
 18. Hidratarea este foarte importanta: saunele va vor face sa transpirati, deci veti pierde multa apa. Va recomandam sa beti apa inainte de a intra in saune si mai ales dupa.


CITITI INSTRUCTIUNILE DE FUNCTIONARE A SAUNEI INAINTE DE UTILIZARE:

 1. Scoateti-va hainele si bijuteriile si depozitati toate bunurile in dulapul din vestiar.
 2. Faceti dus inainte de a utiliza sauna uscata.
 3. Purtati lejer un prosop.
 4. Acordati-va suficient timp pentru relaxare inainte de a utiliza sauna.
 5. Dupa cel mult 10 minute petrecute in sauna sau cand incepeti sa transpirati, parasiti sauna pentru un timp egal cu cel petrecut inauntru.
 6. Intrati din nou in sauna pentru 5-10 minute.
 7. Repetati acest ciclu de cel mult doua-trei ori.
 8. ATENTIE! Timpul total petrecut in sauna nu trebuie sa depaseasca 30 de minute!
 9. Unii utilizatori ai saunei savureaza degajarile de aburi care se produc prin stropirea cu apa a pietrelor incinse (turnati apa o singura data si aveti grija sa va feriti de aburi).
 10. Incheiati cu un dus revigorant si clatiti cu apa rece.
 11. Dupa ce v-ati uscat complet si transpiratia a incetat, imbracati-va pentru a preveni scaderea temperaturii corporale.

REGULI SAUNA CU ABURI

 1. Clientii folosesc aceasta dotare a Complexului pe propriul risc.
 2. Va rugam sa va adresati personalului Sabri Groove Fitness & SPA daca aveti nevoie de ajutor.
 3. Recomandam cu fermitate ca sauna sa nu fie utilizata de:
  Persoane aflate sub observatie medicala sau care sufera de probleme cronice de sanatate;
  Persoane aflate sub influenta alcoolului, substantelor stimulante sau a medicatiei antidepresive;
  Femei insarcinate;
  Persoane in varsta;
  Copii cu varsta pana la 16 ani care nu sunt sub supravegherea unui adult.
  Respectati mereu regulile de siguranta si fiti amabili cu cei din jur.
  Semnalati conducerii orice aspect care implica un nivel de siguranta redus.
  Nu folositi produse cosmetice sau de ingrijire in sauna.
  Papucii si halatele se vor lasa afara, la intrarea in saune.

CITITI INSTRUCTIUNILE DE FUNCTIONARE A SAUNEI INAINTE DE UTILIZARE:

 1. Scoateti-va hainele si bijuteriile si depozitati toate bunurile in dulapul din vestiar.
 2. Faceti dus inainte de a folosi sauna umeda.
 3. Acordati-va suficient timp pentru relaxare inainte de a utiliza sauna.
 4. Dupa maximum 5 minute petrecute in sauna sau cand incepeti sa transpirati, parasiti sauna, odihniti-va in zona de relaxare, apoi faceti un dus racoritor.
 5. Timpul de racorire ar trebui sa fie echivalent cu cel petrecut in sauna.
 6. Intrati din nou in sauna pentru 3-5 minute.
 7. Repetati acest ciclu de cel mult doua-trei ori.
 8. ATENTIE! Timpul total petrecut in sauna nu trebuie sa depaseasca 10 minute! Expunerea excesiva la aburi poate fi daunatoare sanatatii.
 9. Incheiati cu un dus revigorant si clatiti cu apa rece.
 10. Dupa ce v-ati uscat complet si transpiratia a incetat, imbracati-va pentru a preveni scaderea temperaturii corporale.

REGULI SALINA

 1. Va rugam sa va adresati personalului Sabri Groove Fitness & SPA daca aveti nevoie de ajutor.
 2. Respectati mereu regulile de siguranta si fiti amabili cu cei din jur.
 3. Semnalati conducerii orice aspect care implica un nivel de siguranta redus.
 4. Nu folositi produse cosmetice sau de ingrijire in sauna.
 5. Purtati lejer un prosop.
 6. Din respect pentru ceilalti oaspeti cat si pentru propria protectie, cei care folosesc sauna sunt rugati sa se aseze pe prosop pentru a evita contactul corpului transpirat cu bancile de lemn; nu recomandam costumul de baie din fibre sintetice; folositi lenjerie de bumbac, in lipsa acesteia un prosop in jurul taliei este obligatoriu.
 7. Papucii si halatele se vor lasa afara, la intrarea in saune.

REGULI IN SALA DE ANTRENAMENT

 1. Fiti intotdeauna atenti la siguranta celorlalti si dati dovada de amabilitate in interactiunea cu acestia.
 2. Doar persoanele care sunt apte fizic si au primit acordul medicului ar trebui sa execute exercitii in sala de forta.
 3. Toti clientii utilizeaza echipamentele oferite de Sabri Groove Fitness & SPA pe propriul risc.
 4. Este interzisa utilizarea echipamentelor pentru antrenament urmatoarelor categorii:
  Persoane aflate sub influenta alcoolului, a substantelor stimulante sau a medicatiei antidepresive;
 5. Persoane cu probleme de sanatate care nu au primit acordul medicului.
 6. Este permis accesul minorilor cu varsta sub 16 ani doar daca detin un pachet de sedinte cu antrenor personal.
 7. Echipamentul sportiv este obligatoriu in zona de antrenament: incaltaminte sport pentru interior, tricou si pantaloni. Nu sunt acceptate hainele de strada sau papucii.
 8. Convorbirile telefonice nu sunt permise in incinta zonei de antrenament.
 9. Semnalati conducerii orice aspect care implica lipsa de siguranta in Complex.
 10. Nu ocupati aparatele in timpul pauzelor dintre exercitii.
 11. Folositi un singur aparat sau accesoriu in acelasi timp si permiteti celorlalte persoane prezente in zona de antrenament sa le foloseasca atunci cand faceti pauze intre seturi.
 12. Nu trantiti greutatile in timpul antrenamentului si puneti-le la loc cu grija atunci cand ati terminat de lucrat cu ele.
 13. Stergeti aparatele dupa utilizare.
 14. Informati instructorul de fitness daca sunteti insarcinata sau va confruntati cu probleme de sanatate. Daca va cuprinde ameteala, ramaneti fara aer, aveti senzatie de lesin, scadeti intensitatea antrenamentului prin mars pe loc sau incetati sa mai faceti vreun efort.
 15. Luati legatura cu angajatii nostri oricand aveti nevoie de ajutor.

REGULI ANTRENAMENTE DE GRUP

 1. Pentru a participa la clasele de antrenament, va rugam sa va programati telefonic sau la receptie.
 2. Telefoanele mobile sunt interzise in Studioul de Antrenamente de Grup.
 3. Va rugam sa va prezentati la timp, inainte de inceperea clasei.
 4. Accesul la o clasa in curs de desfasurare nu este permis. In curs de desfasurare inseamna ca instructorul a inceput sa conduca antrenamentul sau muzica a inceput. Va rugam respectati programul clasei.
 5. Initiativele personale nu sunt acceptate in timpul claselor, cu exceptia celor aprobate de instructor (de exemplu: schimbarea coregrafiei, folosirea greutatilor, orice contravine desfasurarii programului aflat in curs).
 6. Daca este necesar sa parasiti antrenamentul mai devreme, va rugam sa informati instructorul privind acest aspect inainte de inceperea clasei.
 7. Opiniile referitoare la instructor si/sau clasa trebuie discutate dupa terminarea acesteia cu instructorul sau coordonatorul instructorilor de antrenamente de grup.
 8. Va rugam sa returnati toate echipamentele folosite dupa incheierea clasei.
 9. Pentru siguranta dumneavoastra, este absolut necesar sa folositi incaltaminte sport sau de antrenament pentru interior. Pentru confortul dumneavoastra, va rugam sa purtati articole vestimentare (tricou, pantaloni, pantaloni scurti, colanti etc.) adecvate pentru antrenamentul de grup.
 10. Este obligatorie folosirea prosopului din ratiuni de igiena.
 11. Va rugam sa informati instructorul daca sunteti insarcinata sau va confruntati cu probleme de sanatate.
 12. Daca va cuprinde ameteala, ramaneti fara aer, aveti senzatie de lesin, scadeti intensitatea antrenamentului prin mars pe loc sau incetati sa mai faceti vreun efort.
 13. Beti suficienta apa, corpul are nevoie de hidratare in timpul antrenamentului.