DESPRE SABRI GROOVE FITNESS & SPA

CE REPREZINTĂ SABRI GROOVE FITNESS & SPA

Suntem o echipă tânără ce caută performanță în tot ce face. Considerăm că vârsta este doar un număr ce nu împiedică pe nimeni să ducă o viață activă. Ne dorim să fim sănătoși și în formă, fără să fie nevoie să pierdem 2 ore în trafic. Ne place să socializăm și să formăm conexiuni de-o zi, de-o lună sau de-o viață.

Credem că o comunitate frumos dezvoltată este o comunitate sănătoasă. Ne antrenăm și învățăm continuu pentru a-ți oferi o experiență profesională, însă știm că și buna dispoziție este la fel de importantă. Suntem aproape de tine, așa că intuim foarte bine ce așteptări ai de la noi, iar dacă nu ne crezi, te așteptăm să te convingi. Vom începe împreună un capitol din viața ta care te va dezvolta atât fizic, cât și mental.

Reprezentăm cel mai nou concept de Fitness si SPA din Sudul Bucurestiului în Comuna Berceni, la doar 15 minute de Capitală.

Centrul de Fitness & SPA Sabri Groove din Comuna Berceni este structurat astfel:

Demisol – zonă de spa cu Jacuzzi, zonă pentru masaj, zonă de relaxare și 3 saune – baie turcească, saună finlandeză și saună de tip salină.

Parter – 3 vestiare bine organizate, recepția si o mini cafenea unde vei putea savura o cafea de cea mai bună calitate sau de ce nu, un smoothie făcut din fructe proaspete cu adaos de suplimente nutritive în funcție de nevoile tale (de exemplu: înainte de antrenament, după antrenament). Aici poți să-ți aștepți copilul de la clasele de dans sau arte marțiale, sau poți socializa cu colegii tăi de clase după sau înainte de antrenament.

Etajul 1 – este prevazut cu 3 săli echipate special pentru diferite tipuri de activități și antrenamente. Astfel, avem:

Sala pentru arte marțiale – pardoseală specială – tatami, saci de box, spaliere, oglinzi pentru urmărirea ușoară a poziției în timpul antrenamentelor.
Sala pentru cardio – pardoseală din cauciuc natural. Sala este dotată cu toate aparatele necesare desfășurării activităților de tip cardio (benzi, biciclete, biciclete eliptice);
Sala de aerobic – pardoseală din cauciuc natural care, datorită calității și compoziției, rămâne intactă indiferent de intensitatea și frecvența antrenamentelor. Sala este dotată cu toate accesoriile necesare desfășurării activităților de grup.

Etajul 2 – open space, cu 2 zone – aparate, funcțional training. Toate aparatele și echipamentele sunt noi, ediție 2019. Selecția este făcută astfel încât să poată acoperi orice tip de antrenament.Vă oferim și spații de cazare în apartamente și vile, piscină exterioară, zonă de relaxare. De asemenea, avem 2 terenuri acoperite, unul pentru fotbal cu iarba sintetica si unul mixt, pentru sporturi precum baschet, volei, handbal, tenis, etc.

Bine ai venit în comunitatea noastră!

ANTRENORII SABRI GROOVE

Nu e niciun secret faptul că am căutat și am găsit cei mai pasionați oameni care să ni se alăture. Împreună cu ei avem misiunea de a crea o comunitate frumoasă și sănătoasă.

Hai să-i cunoști!ANTRENOR PERSONAL

COSMIN

Cosmin, membru al FEDERAȚIEI ROMANE DE CULTURISM ȘI FITNESS, a descoperit pasiunea pentru fitness foarte devreme. Era perioada în care această meserie în Romania era aproape inexistentă.

Alimentaţia sănătoasă, obiceiurile sănătoase, psihologia sportivă, mişcarea în general, mai ales competiţia,  fac parte din viața lui.

Oamenii pe care i-a întâlnit în toți anii de experienţă, în special cei cărora le-a fost antrenor personal, adulţi şi copii, participanţii claselor de grup fitness/aerobic precum şi toţi cei cărora le-a fost profesor, reprezintă o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru Cosmin.

Ei sunt „motorul” ce îl fac să se dezvolte continuu. Îi place să observe oamenii, să îi analizeze, să îi motiveze şi să își închipuie cât de frumos sportul le poate contura  viaţa!
ANTRENOR PERSONAL
DANS MODERN PENTRU COPII
ANTRENOR CLASE DE GRUP – INTENSE BODY WORKOUT

CĂTĂLINA

Cătălina, fondatoarea școlii de dans Synchronos Dance, este un izvor de energie pozitivă pentru toți cei cu care interacționează. A pășit în lumea dansului la vârstă de 6 ani și de atunci tot ce face este să se perfecționeze și să împartă din experiența ei atât cu cei mici, cât și cu cei mari.

Pasiunea pentru sport o determină devină antrenor personal și tehnician nutriționist, ocupandu-se în special de copiii și adolescenții cu probleme de greutate sau motricitate.

Totodată, Cătălina dezvoltă programul INTENSE BODY WORKOUT, o clasă de aerobic dinamică, un mix hibrid de care nu te vei plictisi niciodată.

Dansul rămâne, cu siguranță, marea dragoste, iar in prezent, Catalina creează coregrafii și show-uri pentru artiști. De asemenea, va oferi consultanță și coregrafie pentru Valsul Mirilor.
ANTRENOR CLASE DE GRUP

CRISTINA

Sunt Cristina Cristudor și sunt instructor fitness și aerobic.

Iubesc mișcarea, sportul, activitățile în aer liber. De asemenea, stilul de viață este unul activ, dar mai ales cu atenție la ceea ce mâncăm.

Acum 4 ani  mi-am dat seama că pot transforma totul într-o profesie și asta pentru că pasiunea a întâlnit business-ul, pasiunea fiind cea care îmi transformă fiecare zi într-una mai bună.

Încă de la primul meu curs de specializare în domeniu,  cursul de instructor aerobic al scolii Fitness Scandinavia, am dorit sa ma perfecționez în domeniu și sa învăț constant de aceea am efectuat încă 2 workshop-uri în cadrul aceleiași scoli:

> Corex & postural,  unde am învățat sa pun accent pe exerciții specifice zonei core și de îmbunătățire a posturii

>Afro aerobics , exerciții pe muzica afro foarte energice și dinamice

În anul 2021 am urmat cursul de instructor Group Fitness, unde am învățat sa folosesc accesorii diverse pentru a diversifica antrenamentele, printre acestea fiind banda elastica, kettlebell, gantere, discuri, bara cu greutăți ( Pump),  minge medicinala, bosu ball.

Ultimul curs este cel de antrenor fitness și personal trainer al scolii Fitness Education, aici m-am specializat în efectuarea antrenamentelor funcționale  și antrenamentelor cu ajutorul aparatelor din sala de fitness.

Scopul meu este sa te ajut sa devii varianta ta cea mai buna prin intermediul antrenamentelor diversificate și pasiunii mele pentru sport.
KARATE

MADALINA

Mădălina Andreescu de la sportiv de performanță la antrenor

Mădălina a pășit pentru prima dată într-o sală de karate (dojo) la vârsta de 10 ani, în anul 2001, și de atunci sportul karate face parte din viața ei. Pe perioada gimnaziului s-a pregătit în cadrul Clubului Sportiv Italo București obținând numeroase medalii la concursurile naționale. O dată cu intrarea la liceu aceasta și-a continuat cariera de sportivă de performanță la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București unde prin multă muncă și sacrificii a reușit să urce pe podiumurile de la campionatele și cupele internaționale.

Deși, Mădălina și-a încheiat cariera de sportivă de performanță în anul 2015, nu a putut sta departe de pasiunea sa, astfel absolvind Școala Națională de Antrenori și Facultatea de Educație Fizică și Sport a decis să împărtășească beneficiile karate-ului copiilor. De peste 4 ani este antrenoare în cadrul Clubului Sportiv Triada București și se bucură împreună cu elevii săi de performanțele obținute de aceștia.

O dată cu încheierea carierei de sportivă de performanță, Mădălina a primit din partea Ministerului Tineretului și Sportului titlul de Maestru Emerit al Sportului, Ramura de sport karate.
YOGA

ALEXANDRA

Alexandra este instructor de hatha yoga.

A terminat liceul de arte plastice Nicolae Tonitza și Facultatea de științe ale comunicării. În 2019, a început practice Yoga, iar în 2020, a început primul curs de 200 de h în cadrul FITNESS SCANDINAVIA.

Anul acesta urmează să facă un nou curs de 300 de h unde va învața trei stiluri noi de yoga, pe care vi le va dezvălui pe parcurs în cadrul SABRI GROOVE FITNESS & SPA.
CLASE DE KICKBOXING PENTRU COPII/ADULTI
KICKBOXING 1:1, 2:1

ANDREI

Andrei,, antrenorul nostru de box, este un pedagog excelent. Experiența lui în a lucra alături de copii și pasiunea pentru acest sport, vor aduce rezultate rapide pentru copilul tău.

El va asteapta la antrenamentele de box 1:1 sau 2:1, cat si la clasele de box pentru copii.