VINO SA CUNOSTI ECHIPA!


ANTRENORI CLASE DE GRUP

Donec quis laoreet massa. Nam rhoncus euismod lacus id varius. Aenean lacus quam, congue a massa eu, tincidunt porta sapien. Proin eget est convallis, viverra eros ut, tristique nibh. Integer et ultricies quam. Aenean nec consectetur augue, vitae venenatis sem. Nulla facilisis tempus eros, non eleifend tellus egestas vel. Nunc fermentum pellentesque ligula quis ornare.STEP&TONE SI ABS&BUTT

CRISTINA

Cristina este un antreprenor si Manager de succes. A creat si dezvoltat un business in domeniul ospitalitatii, insa dragostea pentru stare de bine si sport a determinat-o sa se specializeze ca Instructor de aerobic si expert in exerciții specifice zonei core și corectării posturii.

In cadrul Sabri Groove Fitness & SPA Cristina va asteapta la cursurile de Step&Tone si Abs&Butt.
DANS SI AEROBIC

CATALINA

Catalina este un izvor de energie pozitiva pentru toti cei cu care interactioneaza. A inceput aventura dansului la 7 ani, si de atunci tot ce face este sa se perfectioneze si sa imparta din experienta ei atat cu cei mici, cat si cu cei mari.

In echipa noastra ea va indruma pasii micutilor in Dans Modern si va sustine clasa de Aerobic Junior. Pentru adulti, Catalina va oferi consultanta, antrenament si coregrafie pentru Dansul Mirilor.
YOGA, SUSPENSION TRAINING SI INTENSE CARDIO

ALEX

Alex a practicat sport de performanta timp de 12 ani. Prima lui dragoste a fost baschetul, dupa care a urmat o incursiune in lumea atletismului. Ca urmare a pasiunii sale pentru fenomenul sportiv, Alex a decis sa transmita entuziasmul si pasiunea pentru o viata activa si sanatoasa tuturor celor interesati si se declara angajat full time in lupta contra sedentarismului.

A absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, cursurile de antrenor de Fitness si multe alte specializari. El va sustine la Sabri Groove clasele de Yoga, Suspension Training si Intense Cardio.
BODY COMBAT SI PUMP-IT&STABILITY

ADRIANA

Adriana este o fire ambitioasa si energica. Are o experienta de 14 ani in sport, perioada in care a obtinut multiple titluri la Campionatele Nationale si Internationale de tenis.

Pasiunea ei pentru sport a continuat cu o cariera in Fitness, astfel ca in cadrul Sabri Groove ea va sustine clasele de Body Combat si Pump It & Stability.VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA?

Contacteaza-ne